Opleidingen, Workshops & Events

Theorie sessie

Omdat er tijdens de praktijkles vaak – helaas – te weinig tijd is om dieper op de theorie in te gaan, zullen er ook theoriesessies georganiseerd worden waarbij elke keer een ander onderwerp aan bod komt. 
Geen specifieke voorkennis is hiervoor vereist! De bedoeling is om bij te leren, met ‘open mind’ en het interactief aan te pakken om zo ook steeds de mogelijkheid te geven om vragen te stellen.
Hebt u nog vragen of als je zelf een bepaald onderwerp wilt aanhalen, aarzel niet me te contacteren!

Workshops & Lesdagen  

Er zullen ook praktijk lesdagen georganiseerd worden, rond een bepaald onderwerp die in m’n agenda te vinden zullen zijn. 
Soms kan er ook een stukje theoretisch bij aangevuld worden voor we in praktijk aan de slag gaan.  De bedoeling is dat je met uw eigen paard komt en een heel beperkt aantal personen kunnen een paard van mij lenen. 

* Het zal steeds in kleine groep doorgaan om beter individueel te kunnen begeleiden en paard/ruiter combinatie beter vooruit te helpen. Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit! 
* Voor meer info of zelf een thema voor te stellen, kan je ons steeds mailen op tamashii.horsemanship@gmail.com  

* Opgelet, plaatsen zijn steeds beperkt en pas geldig  na inschrijving! 
* Workhops op uw locatie of stal zijn mogelijk!
De details bespreek ik graag met u in overleg. 

Overige opleidingen

In 2022 zullen we ook opnieuw Horsemanship-weekends organiseren om jullie intensief vooruit te helpen. Met veel horseman-weetjes, hands-on praktische informatie, technische snuifjes en verschillende aspecten en onderwerpen die aan bod zullen komen en waar we ook de link leggen naar de voorbereiding in verschillende disciplines.

Voor de jongeren is er opnieuw een stage in de zomer.

* Voor meer vragen of inschrijving, kan u me altijd mailen, bellen of gebruik te maken van onderstaande link: Inschrijvingen & Info

Events

We doen ook enkele keren per jaar een “paard-event” onder verschillende vormen zo deden we al een brunch, een avondfeest in ‘paardenstijl’ voor de verjaardag van Tamashii, opendeurdag , demodagen.
Dus kijk regelmatig in onze agenda, volg ons op Facebook of vraag onze nieuwsbrief aan om de laatste info te ontvangen!