Winter Theory Webinars

Graag neem ik jullie mee in 4 Online avond sessies over fysieke balans, longeren, het denken van een paard en paardentaal.

Deze Balanced Horsemanship onderwerpen bieden jullie meer inzicht & ‘feel’ in hoe te kijken naar deze termen ‘balans’ en ‘longeren’ alsook beter het standpunt van het paard te begrijpen.

Het zal je niet alleen een andere kijk geven maar zeker ook je oog leren trainen, ontspanning creëren bij jezelf en een betere synergie en tussen jou en elk paard dat je in handen neemt. Je gaat situaties benaderen op de manier dat paarden het begrijpen.

Wat betekent dit concreet voor jou?

Elke sessie start om 19u30 en duurt +_ 1,5 uur.
Erna wil ik met plezier nog jouw vragen beantwoorden.

24/11: 19.30 – 21.00: Sessie 1: Paard in fysieke balans.

Leer meer over het concept rechtrichten, horizontale en verticale balans en hoe te zien als een paard ‘niet’ in balans is en de opbouw tot meer balans.

01/12: 19.30 – 21.00: Sessie 2: Longeren met meer diepgang.

Er is veel meer dan juist een longeertouw aanhangen en cirkeltjes lopen. Hoeft longeren altijd op een cirkel te zijn? Hoe kan je longeren met meer balans? Waarnaar kijken bij je paard tijdens het longeren om de zaken stapsgewijs te verbeteren. Wat met jouw eigen positie.

08/12: 19.30 – 21.00: Sessie 3: Hoe denken paarden?

Het brein van het paard werkt anders dan het onze dat is duidelijk. Maar hoe? Wat gebeurt er allemaal in hun hoofd en lichaam? Leer meer over hoe paarden denken en leren.

15/12: 19.30 – 21.00: Sessie 4: Paardentaal, hoe te lezen?

Paardentaal is zonder woorden. Toch kunnen ze ons zoveel vertellen als we bereid zijn naar ze te luisteren en te kijken. Ik wil je leren hun gedrag en lichaamstaal te ontcijferen en hoe er mee aan de slag te gaan in je training.

Ik neem je mee in mijn ervaring met de vele paarden waarvan ik al deze zeer fascinerende dingen heb mogen leren. Het blijft m’n passie voeden om jullie in deze thema’s mee te nemen en mijn kennis met jullie te delen. Omdat paarden er ons zo dankbaar voor zijn als wij hen willen begrijpen!

Als jij dus ook een volle ‘JA’ voelt om hierover bij te leren, net zoals ik die voel om dit met jou te delen, dan zijn deze sessies 100% iets voor jou!

Wanneer starten we?

Op 24 November om 19.30 ben ik klaar voor m’n computer om jullie talrijk te verwelkomen!

Wat is de prijs voor dit traject?

Jouw investering is slechts €15,00 Incl BTW per individuele sessie.
Neem je deel aan alle sessies, betaal je geen €60,00, maar slechts €50,00 Incl BTW!

Opgelet! Je inschrijving is pas in orde na betaling!  Je ontvangt de dag voor aanvang van elke sessie een mail met de juiste link!
(kijk dus ook in je spam folder of voeg me toe aan je contacten)

EARLY BIRD BONUS: Deelnemers die inschrijven én betalen voor het hele traject vóór 10 November, betalen slechts € 45 Incl BTW!

Natuurlijk doe ik mee >>