Paard in pension

Niet veel mensen hebben de kans om een paard bij hen aan huis te houden, laat staan in de buurt en dan graag ook nog betaalbaar. Om werk –privéleven beheersbaar en ook de gezinsuitgaven in balans te houden is het niet altijd even makkelijk.  

Ik heb al zoveel verschillende prijzen gezien in maneges en stallen, gaande bvb. Van €350/ maand tot wel €550/ maand/paard zonder zelf dat ze soms voldoende weidegang hebben en dat is ook zonder dierenarts, smid, tandarts of andere kosten. Of je betaalt iets tussenin en dan kan je €100 extra bijleggen indien je weidegang wil voor je paard en deze niet dag in – dag uit op stal hoeft te staan. (Terwijl dit eigenlijk tot de basisbehoefte van een paard hoort om hem gelukkig te houden.)  

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen dure prijzen en/of het welzijn & geluk van je paard. 

We willen het familiaal, gezellig EN betaalbaar houden voor de eigenaar en bovendien ook het paard op de eerste plaats zetten. Voor deze reden dus ook zeer beperkt in aantal plaatsen.

Interesse? Contacteer me voor meer informatie over de 4 betaalbare formules en een vrijblijvend bezoek aan onze installaties.