Paard in training

Het is mogelijk dat het je niet in je eentje lukt om bepaalde gedragsproblemen alleen op te lossen. Soms heb je echt ‘té veel’ paard in je handen en weet je even niet meer hoe het aan te pakken of heb je er niet de tijd, het geduld of de kennis voor om er grondig aan te werken.  

Anderzijds wil je misschien graag dat jou paard op een paardvriendelijke, respectvolle en correcte manier zadelmak gemaakt wordt. 

Ik blijf in mijn training steeds trouw aan de principes , technieken en filosofie van het evenwicht tussen de academische rijkunst en het horsemanship-verhaal. Voor het zadelmak maken en probleemgedrag start ik ook eerst met grondwerk uit het Horsemanship. Om fysiek je paard los te werken of te trainen ga ik over naar het rechtrichten. 

Je paard verblijft een maand op onze locatie (de duur kan variëren naargelang de situatie).  Er wordt 4 à 5 keer per week, telkens +- 1 uur/sessie met je paard gewerkt.  

Aan het einde gekomen van deze maand, doen we ook een hand-over via een privé-sessie én een afrondend evaluatiegesprek zodat ik je alles kan uitleggen en jullie samen verder kunnen. Verder kunnen we uiteraard ook alle nodige dagelijkse voeding & verzorging voorzien die het verdiend, op aanvraag. 

De prijs voor de training is € 650 per maand & exclusief stalling en verplaatsingskosten. 

–> Ook de eigenaars van stoeterijen of stallen die vaak verschillende paarden tegelijk moeten trainen en hier tijdelijk wat hulp kunnen gebruiken; kunnen van deze dienst gebruik maken. Ze kunnen gedurende een maand op iemand rekenen waarvan ze zeker van zijn dat die goed met hun paard zal omgaan en die goed begrijpt wat het doel van de training is. 

Lijkt het wat om jouw paard een extra trainingsboost te geven?  
Aarzel niet en contacteer me vrijblijvend voor een eerste gesprek.