Paard In Training

Het is mogelijk dat het je niet in je eentje lukt om bepaalde gedragsproblemen op te lossen. Soms heb je echt ‘té veel’ paard in je handen en weet je even niet meer hoe het aan te pakken of heb je er niet de tijd, het geduld of de kennis voor om er grondig aan te werken.  

Anderzijds wil je misschien graag dat jouw paard op een paardvriendelijke, respectvolle en correcte manier zadelmak gemaakt of doorgereden wordt. Of voorbereid wordt op leuke aangename buitenritten. Dit om maar enkele mogelijkheden op te noemen.

Ik blijf in mijn training steeds trouw aan de principes , technieken en filosofie van het evenwicht tussen de Academische Rijkunst en het Horsemanship-verhaal. Ik investeer met hart en passie in uw paard en kijk naar wat er op dat moment hoogste prioriteit is om van daaruit verder de training op te bouwen.
Voor het zadelmak maken en probleemgedrag start ik ook eerst met grondwerk uit het Horsemanship. Om fysiek je paard los te werken of te trainen ga ik over naar het Rechtrichten. 

Je paard verblijft een maand op onze locatie (de duur kan variëren naargelang de situatie en in samenspraak met jou).  Er wordt 4 à 5 keer per week, telkens +- 1 uur/sessie met je paard gewerkt. Weliswaar opbouwend en er wordt ook een rapport bijgehouden om de vooruitgang progressief te blijven meten.

Je wordt uiteraard ook betrokken in het verloop van de training. Aan het einde gekomen van deze maand, doen we ook een hand-over via een privé-sessie. En tevens een afrondend evaluatiegesprek zodat ik je alles kan uitleggen en jullie samen verder kunnen. Verder kunnen we uiteraard ook alle nodige dagelijkse voeding & verzorging voorzien die het verdiend, op aanvraag. We vertroetelen je paard alsof het één van onze eigen paarden is.

De prijs voor de training is € 650 per maand & exclusief stalling (en mogelijke verplaatsingskosten.)

–> Ook de eigenaars van stoeterijen of stallen die vaak verschillende paarden tegelijk moeten trainen en mijn hulp kunnen gebruiken, kunnen van deze dienst gebruik maken.

Ze kunnen op mij rekenen, op vooraf afgesproken tijdstippen en duur, waardoor ze er zeker van zijn dat er goed, constructief en gezond met hun paard zal worden omgegaan en getraind en door iemand die goed begrijpt wat het doel van de training is. (Bvb. voorbereiding op wedstrijden, conditie training…)

Lijkt het u wat om jouw paard een extra trainingsboost te geven?