AANBOD

Hoe leer jij het beste? Waar liggen jouw interesses?
Welke leermethode uit mijn aanbod is het meest geschikt voor jou en je paard.

VOOR WELKE FACETTEN KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

GRONDWERK:
Horsemanship & Academisch Rechtrichten, van basis tot geavanceerd.

RIJDEN:
Western & Horsemanship en Academische Rijkunst.

TRAILER LADEN:
Op een duurzame manier.

SAFE TRAIL RIDES:
Voorbereiding en begeleiding op veilige en leuke buitenwandelingen.

Uw PAARD IN TRAINING zetten.

Uw PAARD IN PENSION/VAKANTIE zetten.


Mijn doel met dit aanbod:
Het is niet alleen om van jou een betere rijtechnisch ruiter te maken, niet alleen om jou een beter paardenmens te maken, een betere partner voor jouw paard en alles wat dit inhoudt en hierbij hoort.
Maar het is ook door te werken samen met het paard en door mezelf in dienst te stellen om jou te helpen bij elke ontmoeting een extra stukje van de puzzel van je ware aard en je authentieke zelf te vinden.

VOOR WIE?

Mensen die de relatie met het paard op de eerste plaats zetten.

Het doel is dat jij en je paard goede partners worden. Dit kan enkel als jij ook leert hoe je paard het beste leert. Door zelf ook kennis te vergaren , praktisch en in theorie om zó voldoende tools in je rugzak te hebben.

Met wat motivatie en doorzetting word jij de trainer waar jouw paard van droomt!

SAMEN WERKEN WE AAN:

* Het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap op de grond en in het zadel.
D.m.v. het leren lezen van je paard zijn lichaamstaal en het ontwikkelen van technieken / strategieën om daarop in te spelen met behulp van paardenpsychologie en volgens de principes gebruikt in het horsemanship.

* Het leren van communiceren met paarden op basis van het begrijpen van hun standpunt en hoe zij denken om dan elkaar tegemoet te komen.


* Grondwerk om je paard nieuwe dingen te leren en ter voorbereiding op het rijden (werken aan de mentale & fysieke balans van het paard). Zo ontwikkelen jullie samen een solide basis. De kracht van grondwerk wordt té vaak onderschat en vele ruiters slaan deze stap over.

Er is geen betere weg om het vertrouwen te ontwikkelen van je paard (& van jezelf), eventuele problemen aan te pakken én als bonus zijn quasi alle zaken overdraagbaar naar het werk in het zadel.


* Veilig en vertrouwensvol rijden en er ook van genieten in ontspanning! Na de opbouw in de piste, kan het ook in andere omgeving zoals op een begeleidde Trail Ride/ wandeling.


* Trailer laden om veilig op stap te kunnen gaan. Niets is leuker dan ontspannen vertrekken als je je paard zo gemotiveerd kan krijgen dat hij zélf op de trailer wíl gaan. Zonder dwang!


* Paarden trainen op mijn locatie om er voor u een leuke en betrouwbare partner van te maken.
Of het nu om zadelmak maken gaat, doorrijden, problemen in gedrag aanpakken, desensibiliseren, trainen naar een bepaald doel of rond een bepaald onderwerp.


*** Dit alles met een juiste MINDSET en MOTIVATIE om jouw paard én jezelf die stap dichter naar HARMONIE te brengen.


MOGELIJKHEDEN: 

Met úw paard of mijn lespaard.
Op mijn locatie of op verplaatsing.

Individuele lessen (kan ook online!)

Kleine groepslessen. (breng 1 of 2 vrienden mee)

Paarden in training

Week – en weekendstudent

Opleidingen & Trail Rides
=> Zie tab : Agenda
=> Kan ook op aanvraag.


==> Voor meer informatie kan je mailen naar: tamashii.horsemanship@gmail.com
==> Of u kan ook gebruik maken van dit contactformulier


Testimonial na een intensieve ochtend:

Testimonial na een trail les:


** SIDENOTE:

* Ik geef les aan volwassenen en adolescenten vanaf 10 jaar. Indien je geen eigen paard bezit, is er de mogelijkheid om les te krijgen met 1 van mijn lespaarden.

* Groepsles max per 3 personen samen; met uitzondering van dag / weekend opleiding of trail ride. Groepsles kan ook op uw locatie georganiseerd worden.

* Lessen zowel voor beginners als gevorderden.

* Lessen ook voor mensen die het rijden terug willen hervatten na enige tijd of met onzekerheden / angsten kampen. (Bij zichzelf of bij hun paard).


* Lessen kunnen gegeven worden in Nederlands, Frans of Engels.
Les cours peuvent être donné en Néerlandais, Français ou Anglais.
Courses can be given in Dutch, French or English.

** GRAAG AANDACHT VOOR ONDERSTAANDE PUNTEN :

  1. Alle ruiters/ouders/begeleiders worden 10 min voor de aanvang van de les op mijn locatie verwacht om het materiaal te nemen, het paard zelf te halen, te borstelen en klaar te maken om de les tijdig te kunnen starten. Doet u dit niet, gaat dit van uw lestijd af.
  2. Tarieven zijn geldig voor 2023/2024 en onder voorbehoud van fouten/wijziging.
  3. Prijzen zijn exclusief vervoerskosten: €0,40/km extra buiten een straal van 15km rond mijn locatie. Een lesuur varieert tussen 45 en 60 min t.b.v. goede afsluiting.
  4. Afzeggen van een les dient minimum 24u op voorhand te gebeuren. Zo kan iemand anders nog uw plaats innemen. Indien er binnen minder dan 24u voor uw lesdag/uur afgezegd wordt, wordt altijd 50% van het lesbedrag in rekening gebracht. Indien last minute afgezegd of u vergeet af te zeggen, wordt het hele lesbedrag 100% in rekening gebracht.
  5. Alle ruiters/ouders/begeleiders worden verwacht na de les het paard en ook het materiaal en de piste de goede nazorg te bieden. Dat betekent dat je ons pas ten vroegste een kwartier na de les kunt verlaten.
  6. Deze lessen gaan door op mijn privé locatie in de openlucht piste en worden aangepast aan de noden van de persoon en waar veiligheid altijd op de eerste plaats komt.