Lidmaatschap

Welkom op de Tamashii Academy!
Weet dat ik deze plek speciaal voor jou heb gecreëerd!
Voor elke liefhebbende paardenmens die vol enthousiasme heel veel plezier en
ontspanning wil beleven met z’n paard.
Dit natuurlijk op een fijne, speelse, vooral ook veilige én gezonde manier voor zowel jou én je paard.

Ik geloof zeer sterk dat een situatie visualiseren je kan helpen om je eigen weg te
vinden
en jouw zoektocht naar harmonie met je paard te verdiepen.
Daarom vind je hier nu reeds meer dan 30 door mij gemaakte video’s, vlog’s rond boeiende thema’s, uitdagingen en inspiratie, opgedeeld in makkelijk te ontdekken categorieën.
Bovendien zal deze ruimte ook regelmatig aangevuld worden met nieuwe inhoud,
om jullie te blijven inspireren.

Van al deze prachtige informatie kan jij één jaar lang genieten. Dit minimalistisch aanbod is er voor jou aan € 119,00 / jaar.
Een betaalbare bijdrage voor een diepgaande, waardevolle en continu groeiende bron aan inspiratie. Waarmee ik een grote bereikbaarheid van paardenmensen wens te inspireren en te motiveren om vooruitgang te boeken.

Wens jij deel uit te maken van deze exclusieve community en een jaar lang te
genieten van een onuitputtelijke bron van creativiteit?
Registreer je dan hier!


( Ps.: Na registratie krijg je een mail, check zeker je spamfolder!)

READY TO LEARN WITH US?

FAQ:

– Zie ik filmpjes over Grondwerk en Rijden? 
Ja dit, en veel meer!

– Horsemanship & Academisch Rijkunstig werk?
Ja hoor, alles is onder de noemen ‘Balanced Horsemanship’. Dus ook al zal je sommige zaken meer Academisch zien, zal er ook de Horsemanship filosofie in doorvoeld worden.
Omgekeerd ook, in ’typische’ Horsemanship oefeningen, probeer ik ook het gymnastiseren of zeker 3 van de 6 basiselementen altijd weer te vinden, zijnde Suppleness, Balans & Shape.

– Longeren?
Ja je vindt verschillende filmpjes terug waarin ik longeer en waar ik daarin naar verschillende zaken op zoeken ben tijdens de oefening.

– Wat zit er in voor de ruiter als ik reeds bij jou les neem?
Ja hoor. Je kan door te kijken heel veel bijleren in alle rust en zonder je paard in handen te hebben je de leerstof en details eigen maken.
Het oog traint het brein, het brein registreert en stuurt de impulsen naar je lichaam.
Je kan ook ‘handig worden’ met skills en touwen thuis oefenen door je ogen te trainen of door simulaties voor jezelf op te zetten.

– Inspiratie?
Zeer zeker. Het leren stopt nooit en creativiteit en inspiratie zal je in de Academy zeker vinden. Er is ook een categorie ‘Inspirational Video’s’ en ook deze zal dit jaar nog bij aangevuld worden.

– Uitdagingen?
Uiteraard, wat ik toon in een oefening met 1 paard, is daarom zeker niet zo vanzelfsprekend voor jou , of voor een ander paard. 

– Plezier en genieten?
NOG MEER EEN JA. Bijleren is altijd leuk! “Never ending self improvement” 
Het gevoel van de te groeien op verschillende vlakken voor jezelf en voor je paard is puur genieten. Ook al is het niet altijd makkelijk.  
Dus ik zou zeggen: sit back, relax and enjoy!

– Wordt deze leerzone uitgebreid?
Ja zeker, regelmatig zal ik er ook extra video’s aan toevoegen, anderen zullen op termijn opnieuw gefilmd worden. Ook onderwerpen waar doorheen het jaar leerlingen me over aanspreken neem ik mee en zal ik nog filmpjes over bijmaken.
Ook jouw input blijft me dus hoogst waardevol! Aarzel niet om me zelf te vragen om over een bepaald onderwerp een filmpje te maken!

– Duurtijd de filmpjes?
Sommige heel kort enkele minuten ,anderen 15 min .. zeker niet al te lang om de aandacht van de kijker erbij te houden.
Ook omdat het beter is van regelmatig te herbekijken, trager te laten afspelen om details te zien, soms ff op pauze te drukken en iets te noteren om mee te nemen naar je paard als je gaat oefenen en erna dan terug opnieuw het filmpje te bekijken.

– Lidmaatschap duurtijd?
1 jaar, dan te vernieuwen maar dan wordt je wel eerst op voorhand verwittigd per mail.

– Betaalbaar EN waardevol aanbod?
JA ZEKER! Om niemand uit de boot te laten vallen en omdat ik iedereen de kans wil geven om te kunnen leren op een gezonde manier te werken met paarden.
Ook diegene die niet elke week les kunnen nemen. Ook mensen die geen eigen paard hebben maar wel gepassioneerde ruiter zijn en met een lespaard rijden. 
Ook mensen aan te spreken die niet de kans hebben zich te verplaatsen met hun paard en op problemen stuiten of bij willen leren in wat ik doorgeef.
Uiteraard ook de mensen die nieuw zijn in de paardenwereld of recent kennis hebben gemaakt met het Horsemanship/Academische – verhaal vertrouwd te maken zonder dat ze hoeven te twijfelen of het wel iets voor hun gaat zijn en of ze er wel klaar voor zijn.

Redenen genoeg en geen excuses om mijn passie, mijn visie & missie voor een betere paardenwereld niet aan het grote publiek aan te bieden.